Harvest services

 
 
E-commerce_Services_1.png

Modelfotografie

Modelfotografie is cruciaal tegenwoordig om de online shopper te verleiden. Daarnaast is modelfotografie merkimago versterkend.

Video

Video wordt naar ons idee veel te weinig gebruikt in fashion. Het biedt de bezoeker ontzettend veel aanvullende informatie. Daarnaast kan je met video creatieve invulling geven aan je online kanalen.

404-G03-1017-310_3.jpg

Creative direction

Harvest biedt creative direction aan voor merken die wat hulp en inspiratie kunnen gebruiken bij het (her)bepalen van de beeldtaal van het merk. Harvest werkt met creative professionals die hun sporen hebben verdiend maar ook met upcoming jong talent.

E-commerce_Services_5.png

Packshots

Een goede packshot lijkt zo simpel, maar een matige packshot heeft direct impact op de conversie en heeft ook negatieve invloed op het imago van het merk.

E-commerce_Services_8.png

Stills

Chronisch te kort aan content maar niet het budget voor nog meer modelfotografie? Denk dan eens aan stills. Stills zijn er in oneindige mogelijkheden en zijn ook meteen leuke social content.

Set2-09.jpg

Image analytics

BINNENKORT! We houden van mooie plaatjes maken maar deze moeten natuurlijk wel het doel bereiken wat onze klant voor ogen heeft. Harvest ontwikkelt een image analytic tool welke waardevolle inzichten biedt en een goede basis is voor elke (image) content strategie.

E-commerce_Services_6.png

Materiaal Close-ups

Conversiekanonnen zijn het. Zo simpel maar het zijn de meest informatieve en daarmee overtuigende e-commerce beelden.

HerenEssentials.gif

Diverse content

Of het nu gifjes zijn, behind-the-scene fotografie of andere vormen van beeld, ons pakket aan mogelijkheden breidt razendsnel uit. Afhankelijk van het merk zoeken we naar de best passende opties.

MARIN-Gold Glitter_D.jpg

Advies

Vastgelopen met de overgang van oude kanalen naar de grote hoeveelheid nieuwe online kanalen, en daardoor in een content ‘crisis’? Aan de hand van een vraagstuk kan Harvest een team met creatives en marketing en e-commerce experts samenstellen om je op weg te helpen.